Партньори

IBM

Партньорството с IBM започва през 1993 г., когато IBA Group получава статут на IBM Business Partner за PC платформата.

SAP

IBA Group се гордее от дългосрочното си партньорство със SAP SE. От 1996 г. IBA Group използва SAP решения за персоназирини проекти

Microsoft

CyberArk Software

Oracle

Oracle Gold Partner | PDF

Lenovo

Lenovo PC Partner Gold 2020 | JPG
Lenovo Data Center Partner 2020-2021 | PDF

Liferay

Hewlett Packard Enterprise

Red Hat

Red Hat Advanced Business Partner – Solution Provider | PDF

Philips

Check Point

Diebold Nixdorf

Като Qualified Partner  на компанията Diebold Nixdorf, IBA Group предлага решения за инсталация и мрежова интеграция на базата на банкови системи за самообслужване ATM.

BS/2

PTC

Splunk

SafeNet

Glory Global Solutions

От 2015 IBA Group е единствен сертифициран партньор на Glory Global Solutions в Република Беларус, който е упълномощен да доставя и обслужва всички продукти на Glory.

Huawei Enterprise

Siemens

WorkFusion

Positive Technologies

Positive Technologies е от лидерите на европейския пазар за анализ на сигурността и съответствието на стандартите, както и защитата на уеб приложенията.IBA Group има статут на оторизиран партньор за MaxPatrol.

UiPath

UiPath е най-бързо развиващата се компания за разработка на софтуер в историята. Forrester Wave™ признава UiPath за лидер на RPA с най-голям потенциал.

Tableau

През януари на 2019 година компанията IBA IT Park, водещият беларуски център за разработки на IBA Group, стана партньор на Tableau Software.

Tableau Software е един от лидерите на световния пазар на BI софтуерни продукти и пример за качеството на програмите за работа с Big Data.

Fudo Security

Fudo Security е производител на решение за сигурност и контрол на действия на привилегировани акаунти, което  позволява да увеличите сигурността на инфраструктурата с помощта на мониторинг на действия както на вътрешни потребители с повишени права, така и на външни доставчици на услуги.

Avanpost

Компанията е водещ руски разработчик на системи за идентификация и управление на достъпа. Avanpost работи на пазара на информационни технологии от 2007 г. и днес се е превърнал в технологичен лидер в сегмента за Identity Management.

Avanpost Partner Gold | PDF

DIS Group

  

DIS Group е компания, предлагаща иновационни решения в областта на управлението на данни, бизнес анализа, защитата на информацията, базирани на технологии на признати световни лидери като Informatica, BMC, KMS Lighthouse и други, както и предоставя консултации и изпълнение на проекти в тези области.

Клиентите на DIS Group са най-големите компании в Русия и ОНД в различни индустрии. Сред тях са «Сбербанк» на Русия, «Северстал», авиакомпания «Аерофлот» и S7 Airlines. DIS Group работи с 18 от 20-те най-големи руски банки, 5 от 5-те най-големи телекомуникационни компании.

HCL Technologies

Индийската международна компания HCL Technologies (HCL), глобален доставчик на ИТ услуги, придоби правата за разработване на няколко софтуерни продукта от IBM. На разположение на HCL преминаха пакетите AppScan, BigFix, Unica, Commerce (платформа за многоканална елктронна търговия, известна като WebSphere Commerce), както и инструменти за създаване на корпоративни уеб портали Portal (WebSphere Portal), система за съвместна работа Connections и инструменти за електронна поща и бързо разработване на приложения Notes & Domino.

Партньорите на HCL са IBA IT Park и IBA Ltd.

.

Compuware

През януари 2020 година IBA Group и Compuware Corporation сключиха партньорско споразумение, което дава право на IBA Group да представлява Compuware в следните продукти: Abend-AID, File-AID, Xpediter, Strobe, Topaz и ISPW –  из целия свят, с изключение на службите във федералното правителство на САЩ (U.S. Federal/GSA Business).