IBA Group е на финала на конкурса North America – CEE Investment Awards

4 Юни, 2021 

На 31 май 2021 година Европейската асоциация за бизнес услуги и изданието „CEE Business Media Inc.“ публикуваха списъка на финалистите в конкурса «North America – CEE Investment Summit & Awards». IBA Group влезе на финала на конкурса в категорията Top CEE-Based Digital Services Provider to N. American Companies («Най-добър доставчик на цифрови услуги за северноамериканските компании в Централна и Източна Европа»).

Целта на срещата на върха и конкурса е да се развие сътрудничество и взаимно инвестиране на организации и компании в Централна и Източна Европа, от една страна, и Северна Америка, от друга.

Според организаторите събитието е фокусирано върху компании от САЩ и Канада, които имат интерес да сътрудничат с компании от Централна и Източна Европа с цел инвестиции, партньорства или предоставяне на услуги, включително в областта на цифровите технологии.

IBA Group кандидатства и стигна до финала в категорията Top CEE-Based Digital Services Provider to N. American Companies. Участието в конкурса е своеобразен доклад за успеха на компанията в предоставянето на услуги на клиенти в САЩ и Канада. Целта на участието е също да се привлкат потенциални клиенти от региона, който генерира значителен дял от приходите на IBA Group.

Сред цифровите решения IBA Group обяви облачната платформа ICDC и tapXphone, продукт, който позволява на смартфон да замени POS терминал за плащане. Сред клиентите, с които компанията успешно сътрудничи, са IBM, Visa и Workfusion.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на церемонията по награждаването, която ще се състои на 17 юни 2021 година в „хибридна“ форма – онлайн и на живо.

Журито от 25 опитни инвеститори ще проведе окончателно гласуване, за да определи победителите в навечерието на срещата на върха. Организаторите планират да присъстват повече от 200 представители на висшето ръководство на най-големите корпорации от САЩ и Канада с директни инвестиции в Централна и Източна Европа. Партньори на събитието бяха също 30 бизнес издания и представители на властите на щатите и градовете на САЩ.

Повече за решенията, които помогнаха на IBA Group да влезе в краткия списък на конкурса, можете да научите тук:

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria