Услуги IBA Group

Софтуер по поръчка

От 1993 година IBA Group реализира над 2000 проекта за клиенти от 40 страни. Сертифицирани по технологиите и стандартите, софтуерните инженери, тестерите действат като част от екипа на клиента или независим екип от специалисти, работят в офиса на клиента или отдалечено.

Мобилна разработка

IBA Group в продължение на 10 години разработва корпоративни приложения за банки, промишлени предприятия и търговски организации, които ускоряват работата и опростяват комуникацията между служителите.

Тестване

IBA Group тества мобилни, уеб и десктоп приложения в банкова, данъчна, транспортна сфера, в сферата на машинното обучение.

Поддержка систем

Разработваме собствени решения за поддръжка на приложения и системи, базирани на Mainframe, IBM и SAP. консултираме клиентите за внедрените от нас и нашите партньори решения.

SAP Поддръжка

В Центъра за поддръжка на лицензи на SAP работят сертифицирани от доставчици консултанти, които поддържат SAP Business All-in-One, SAP Business Objects и SAP HANA.

Миграция на SAP S/4HANA

Платформата SAP S/4HANA опростява бизнес процесите на компанията: финанси, снабдяване, производство, логистика, продажби, маркетинг, управление на активи и човешки ресурси.

Техническа оценка преди миграция към SAP S/4HANA

Потребителите на SAP ERP се готвят за прехода към S/4HANA: от 2040 година. SAP няма да поддържа ERP. Предлагаме техническа оценка преди миграцията към SAP S/4HANA.

DevOps като услуга за мейнфрейми

DevOps като услуга за Mainframe опростява прехода към гъвкав модел за предоставяне на услуги, подобрява взаимодействието между софтуерните разработчици и специалистите по информационно технологично обслужване и ускорява доставката на софтуер.

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria