Софтуер по поръчка

Услуги

От 1993 година IBA Group реализира над 2000 проекта за клиенти от 40 страни.

Сертифицирани по технологиите и стандартите, софтуерните инженери, тестерите действат като част от екипа на клиента или независим екип от специалисти, работят в офиса на клиента или отдалечено. IBA Group потвърждава високото качество на управление на сертификат ISO/IEC 27001, в областта на информационната сигурност – ISO 9001.

Компанията заема водещи позиции в рейтингите на The Global Outsourcing 100 и постигна международно признание.

Разработване на корпоративни приложения

 

Готовите решения често не отговарят на нуждите на бизнеса и компаниите имат необходимост от приложения, създадени специално за нуждите им.

Специалистите на IBA Group проектират персонализирани решения въз основа на търговски и отворени технологии, интегрират ги с корпоративната система на клиента, персонализират решенията на трети компании, поддържат внедрени приложения и консултират служителите на клиента.

Сред нашите клиенти са NORD/LB и други.

Уеб разработка

 

 

Цифровата трансформация предполага разпределена работа, инфраструктура и 24/7 ндостъпност на услуги. Уеб решенията помагат на клиентите да получат информация за компанията и да се възползват от офертите по всяко време. Разработчиците на IBA Group създават уеб решения за промишлени, транспортни, финансови, енергийни, нефтени и газови и други предприятия.

Сред нашите клиенти са Goodyear, T-Mobile, О2 Словакия.

Мобилно разработване

 

 

Според Google мобилните технологии влияят на 40% от B2B продажбите и този показател ще расте. Специалистите от IBA Group следват тенденциите и създават нативни и кросплатформени мобилни решения, помагат на компаниите да ги интегрират в корпоративните системи на клиента, да поддържат и развиват разработени приложения.

Сред нашите клиенти са Goodyear, Hapag-Lloyd, SAP, БЖД.

 

КАК РАБОТИМ

1Първо обаждане

Анализираме нуждите на бизнеса ви, уточняваме очакванията и изискванията ви за решения и определяме процесите, които трябва да бъдат автоматизирани.

2Техническа спецификация

Определяме основните трудности на проекта и начини за преодоляването им, обсъждаме подробности по спецификацията, определяме срокове и разходи.

3Търговско предложение

Договаряме крайната цена на проекта и условията за сътрудничество. Подписваме документите.

4Разработка и обучение

Процесът на разработка е прозрачен. Вие редовно получавате отчети за напредъка. След изпълнението на проекта ние обучаваме персонала ви да работи с програмата.

5Обслужване и поддръжка

Договаряме условията и разходите за обслужване и поддръжка на системата.

6Консултации, прототипиране

Извършваме консултации за технологиите и продуктите на WorkFusion, прототипираме решения за автоматизация и предлагаме услугите на нашите DevOps инженери.

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria