Високото качество на валидаторите собствено производство на IBA Group се потвърждава от сертификата Mastercard TQM

27 Май, 2022 

Международната платежна система Mastercard извърши поредната проверка за съответствието на производството на валидатори с изискванията на Terminal Quality Management. Целта на програмата Mastercard TQM е да провери процесите на освобождаване на устройства, които приемат безконтактни плащания с банкови карти Mastercard.

Получаването на Mastercard TQM сертификат потвърждава високото качество на собственото производство на валидатори за градски транспорт, произведени от IBA Group. IBA Group разполага с пълен цикъл за разработване и производство на оборудване, включително софтуер за него.

Валидаторите се използват в транспортни проекти в различни страни, например в Казахстан и Азербайджан. Те могат да бъдат инсталирани в наземния транспорт, метрото и във влаковете на железопътната линия. Валидаторите поддържат плащане както със специализирани транспортни карти, така и с безконтактни банкови карти.

Имаме удоволствието да демонстрираме отново съответствието на процесите с международните стандарти на Mastercard. Получаването на този сертификат показва високо ниво на качество на валидаторите, които се използват ежедневно от стотици хиляди жители в различни градове по света.

Вадим Смотряевдиректорът на техническия отдел на IBA Grou

Първият сертификат Terminal Quality Management беше получен от IBA Group през октомври 2020 година. В условията на пандемия сертифицирането се извършваше дистанционно, но дори този фактор не стана пречка за успешното преминаване на одита. Специалисти от Обединеното Кралство извършиха подробен анализ на производството, контрола на качеството и управленските процеси, както и формулираха препоръки за подобряване на производствените процеси.

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria