IBA Group 10 години е начело в Global Outsourcing 100

18 Февруари, 2022 

На 16 февруари 2022 година в рамките на годишната среща на върха Outsourcing World Summit IAOP® (Международна асоциация на аутсорсинг професионалистите) публикува списък с водещи доставчици на аутсорсинг услуги The 2022 Global Outsourcing 100®. IBA Group влезе в категорията „Лидери“ за 10-та поредна година.

На този етап е публикуван само азбучен списък на 100-те най-добри аутсорсинг компании. Пълният рейтинг с всички категории, подсписъци и списък с постижения ще бъде публикуван в приложението към списание FORTUNE и на уебсайта на IAOP на 16 май 2022 година.

Радвам се да ви информирам от името на IAOP® и тазгодишното жури, че вашата компания е избрана да бъде включена в списъка 2022 Global Outsourcing 100, съставен от IAOP, в категорията „Лидери“. Вашето участие демонстрира стремеж към непрекъснато усъвършенстване, което също е отличителен белег на аутсорсинг индустрията.

Майкъл Форбс (Michael Forbes)изпълнителен директор на IAOP

Последните две години бяха най-трудните в най-новата история, тъй като целият свят се бореше да преодолее медицинските и икономическите предизвикателства, причинени от пандемията COVID-19. Всяка компания и организация във всяка индустрия усети въздействието на кризата. Ето защо ние сме особено горди с доставчиците на аутсорсинг услуги, включени в списъка 2022 Global Outsourcing 100®. Поздравления за класирането сред най-добрите в света!

Деби Хамил (Debi Hamill)главен изпълнителен директор на IAOP

Класацията Global Outsourcing 100 се провежда с цел да се отбележат постиженията на най-добрите доставчици на аутсорсинг услуги. IAOP ежегодно извършва независима оценка на показателите за ефективност на аутсорсинг компаниите чрез обработка на техните заявления за класиране.

IBA Group е в категорията „Лидери“ на класацията Global Outsourcing 100 за десета поредна година. През 2021 година IAOP призна IBA Group за „суперзвезда“ на рейтинга и отбеляза компанията с максимални резултати във всички подкатегории.

Относно Global Outsourcing 100

Global Outsourcing 100 и неговите подкатегории са важен източник на информация за компании, които търсят нови доставчици на аутсорсинг услуги или искат да разширят отношенията си със съществуващи доставчици.

Списъкът на топ 100 включва компании от цял ​​свят, които предоставят пълен набор от аутсорсинг услуги — не само аутсорсинг на информационни технологии и бизнес процеси, но и услуги за експлоатация и управление на недвижими имоти и капиталови активи, производство и логистика. Членството в IAOP не се изисква и не се взема предвид при съставянето на окончателния списък.

За да се гарантира участието на широк кръг от играчи в индустрията, списъкът на Global Outsourcing 100 включва както по-големи и по-устойчиви глобални фирми, наречени „Лидери“, така и малки, бързо развиващи се фирми с по-малко от 50 милиона долара годишен приход и/или по-малко от 5000 служители, наречени „Изгряващи звезди“.

Компаниите първо се разпределят по критериите „Лидер“ и „Изгряваща звезда“, а след това се оценяват в четири съдейски категории:

  • TopCustomerReferences (Най-добри от отзивите на клиентите)
  • TopAwards & Certifications (Най-добри по наградите и сертификатите)
  • Top Programs for Innovation (Най-добри в иновациите)
  • Top Programs for Corporate Social Responsibility (Най-добри в програмите за корпоративна социална отговорност – КСО).

Съдейството се основава на строга методология за оценка, която включва независима оценка на група клиенти на IAOP с богат опит в избора на аутсорсинг доставчици и консултанти за своите организации.

Окончателният списък се състои от компаниите с най-висок резултат, независимо от вида.

Относно IAOP

Международната асоциация на аутсорсинг професионалистите (IAOP®) обединява над 120 000 членове, включително асоциирани. IAOP защитава интересите на аутсорсинг индустрията, помага на компаниите по целия свят да развиват аутсорсинг, да подобряват ROI (коефициент на възвръщаемост на инвестициите) и да разширяват възможностите за аутсорсинг в бизнеса. Допълнителна информация е достъпна на уебсайта www.IAOP.org.