IAOP включва IBA Group във всички категории на рейтинга The 2021 GO 100

3 Юни, 2021 

На 28 май 2021 година IAOP, Международната асоциация на аутсорсинг професионалистите, публикува списък с водещите доставчици на аутсорсинг услуги The 2021 Global Outsourcing 100®, както и специални подкатегории – подсписъци с рейтинга, след публикуването на приложението към списание Fortune на 2 юни 2021 година. IBA Group традиционно влиза в категорията «Лидери» и за втора поредна година е отбелязана във всички подсписъци на рейтинга.

Постижения на IBA Group в рейтинга The 2021 Global Outsourcing 100:

  • Включена в топ 100 на най-добрите аутсорсери
  • Категория: Лидери
  • Подкатегории:
    • Sustained Excellence (устойчиво съвършенство – за включване в рейтинга поне 5 години подред)
    • All Star (получаване на 5 или повече точки от всички подсписъци)
    • Customer References (най-добри от отзиви на клиенти)
    • Awards & Certifications (най-добри в наградите и сертификатите)
    • Programs for Innovation (най-добри в иновациите)
    • Programs for Corporate Social Responsibility (най-добри в програмите за корпоративна социална отговорност – КСО).

Деби Хамил (Debi Hamill)IAOP CEO

«The  Global Outsourcing 100 е ориентир, който помага на компаниите да изследват и сравняват доставчиците на услуги за избор на потенциални партньори. Вендорите разбират, че има стотици квалифицирани доставчици на аутсорсинг услуги. Но те трябва да разберат как всеки от тях е уникален. Точно това предоставя The Global Outsourcing 100 и ние сме горди да признаем постиженията на IBA Group».

Сергей Левтеевпредседател на Управителния съвет на IBA Group

«IAOP ни включва в категорията “Лидери” на The Global Outsourcing 100 за девета поредна година. За втора година компанията е включена във всички подкатегории на класацията. Тази година успяхме дори да подобрим показателите от миналата година, като получихме максимално възможни точки във всички оценени дейности – отзиви на клиенти, награди и сертификати, иновации и социална отговорност. Класацията е още едно свидетелство за нашия стремеж към върхови постижения във всичко, което правим. Стремим се да поддържаме най-високо ниво на професионализъм, да постигаме максимално ниво на удовлетвореност на клиентите и да развиваме иновативни дейности».

Справка

През 2020 г. IAOP включи IBA Group във всички подкатегории на рейтинга. Критерии за включване – компании, влезли в първите сто и получили пет или повече точки от осем възможни във всяка от подкатегориите за оценка. През 2019 г. IAOP състави списък със 100-те най-добри аутсорсинг компании в 10-годишната история на рейтинга, и IBA Group бе отбелязана сред топ лидерите.

За IAOP

Международната асоциация на аутсорсинг професионалистите (IAOP®) обединява над 120 хиляди членове, включително асоциирани членове. IAOP защитава интересите на аутсорсинг индустрията, помага на компании из целия свят да развиват аутсорсинг, да увеличават ROI (показател за възвръщаемост на инвестициите) и да разширяват възможностите за бизнес аутсорсинг.
Допълнителна информация е достъпна на сайта www.IAOP.org