IBA Group откри представителство в Хърватия

9 Февруари, 2022 

IBA Group обяви за откриването на IBA Croatia, нов офис на компанията, разположен в Загреб, столицата и най-големият град на Република Хърватия. Хърватия стана 13-та страна в света, където IBA Group има постоянни представителства.

Разширяването на IBA Group в региона се дължи на нарастващото търсене на ИТ услуги в Централна и Югоизточна Европа, както и на постоянното желание на компанията да бъде възможно най-близо до своите клиенти. IBA Group започна да изпълнява проекти за предприятия в региона много преди регистрацията наIBA Croatia. Основният фокус на реализираните проекти е SAP и разработка на софтуер по поръчка.

Отварянето на офис в Хърватия ще ни позволи да осигурим по-високо ниво на поддръжка на местни клиенти. В момента изпълняваме проекти в секторите на информационните и комуникационните технологии и логистиката. В бъдеще планираме да разширим и диверсифицираме услугите си за други индустрии.

Милош Сурла (Milos Surla)директор на IBA Croatia

Неотдавнашната криза принуждава ръководителите на компании да вземат смели решения и да преработават бизнес стратегии с оглед на новата реалност. Като ИТ компания, считаме за нашата задача да помогнем на нашите клиенти да използват най-новите технологии с максимална полза. Планираме да споделим опита и знанията, натрупани от всички наши центрове за развитие, за да доразвием иновативните ИТ екосистеми на Хърватия и Балканския регион.