IBA Group споделя опит за въвеждането на RPA на OPEX Week във Флорида, САЩ

30 Януари, 2019 

От 21 до 25 януари 2019 г., IBA Group взе участие в седмицата на OPEX Week: Световна среща за бизнес трансформация в Орландо, Флорида, САЩ.

В рамките на Срещата IBA организира семинар на тема «Стратегия и иницииране на RPA: гъвкав подход», в който сподели своя опит в сферата на роботизацията на бизнес процесите (RPA), като се фокусира върху такива въпроси, като:

  1. Как да създадем Център за прогресивни постижения RPA
  2. Как да се създаде стратегия за RPA и да се минимизира количеството на опите и грешките
  3. Как да се възобнови инициативата на RPA, когато първоначалният PoC не е довел до очакваните резултати
  4. Как да се създават уникални решения за уникални задачи

Семинарът завърши с интересен тест, който помогна на участниците да се съсредоточат върху бизнес проблемите при въвеждането на RPA.

«Днес, ключовият ориентир за развитието на тази технология, — смята Владимир Журавлев, специалист по бизнес развитие на IBA Group, — е способността на софтуерните роботи да извършват стандартизирани действия, както прави човек. С други думи, това е интеграция на роботизация на бизнес процесите с изкуствен интелект (artificial intelligence) и и машинно обучение (machine learning), което предполага способността на роботите да извличат необходимата информация от неструктурирани данни, да вземат решения и да водят в конструктивен диалог с хората».

В годината на 20-годишнината си, OPEX Week: Световната среща по бизнес трансформации събра над 150 лектори от водещи марки, повече от 700 експерти посетиха срещата.

Контакти IBA GROUP

Yes
Yes Декларацията за поверителност Политиката за cookies
IBA Bulgaria