IBA Group е победител в конкурса «North America – CEE Investment Awards»

24 Юни, 2021 

На 17 юни 2021 година Европейската асоциация за бизнес услуги и изданието CEE Business Media Inc. публикуваха списъка на победителите в «North America – CEE Investment Summit & Awards». IBA Group спечели конкурса в категорията «Top CEE-Based Digital Services Provider to N. American Companies» (Най-добър доставчик на цифрови услуги от Централна и Източна Европа за компании от Северна Америка).

IBA Group кандидатства, стигна до финала и спечели в категорията «Top CEE-Based Digital Services Provider to N. American Companies». Целта на участието беше не само да покаже успеха на компанията в предоставянето на услуги на клиенти в САЩ и Канада, но и да привлече вниманието на потенциални клиенти от региона, който генерира значителен дял от приходите на IBA Group.

Сред цифровите решения IBA Group обяви облачната платформа ICDC и tapXphone – продукт, който позволява на смартфон да замени POS терминал за плащане. Сред клиентите, с които компанията успешно сътрудничи, са IBM, Visa и WorkFusion.

Журито от 36 големи инвеститори гласува за определяне на победителите сред 67 финалисти в 13 категории в навечерието на срещата на върха, състояла се на 17 юни 2021 г., в „хибридна“ форма – онлайн и на живо. Освен това за първи път участниците в срещата имаха възможност да гласуват онлайн по време на събитието. Така победителите бяха избрани чрез комбинирано гласуване на хора (Popular Vote) и VIP жури.

IBA Group поддържа дългосрочни отношения на доверие с клиенти от Северна Америка. Срещата на върха и конкурсът «North America – CEE Investment Summit & Awards» ни предоставиха възможността да покажем нашите постижения в региона. Гордеем се, че много световноизвестни американски компании са ни редовни клиенти в продължение на много години и очакваме по-нататъшно разширяване на дейността ни в Северна Америка.

Сергей ЛевтеевПредседател на управителния съвет на IBA Group

На срещата на върха присъстваха 147 представители на висшето ръководство на компаниите от САЩ, Канада, Централна и Източна Европа.

Целта на срещата на върха и конкурса беше да насърчи развитието на сътрудничеството и растежа на взаимните инвестиции на организации и компании в Централна и Източна Европа, от една страна, и Северна Америка, от друга.

Според организаторите събитието е фокусирано изключително върху компании от САЩ и Канада, които си сътрудничат с компании от Централна и Източна Европа за инвестиции или услуги, включително цифрови /ИТ/ софтуерни разработки.

Списък на победителите

Узнайте повече за решенията можете тук:

tapXphone
IBA Group Hybrid Cloud

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria