IBA Group влезе във финала на конкурса „IT Europa Channel Awards 2022“

21 Април, 2022 

Изданието „IT Europa“ включи IBA Group в списъка на финалистите на конкурса „IT Europa Channel Awards“ в категорията „Решение на годината на ниво предприятие“ за доставчици на решения. Тази година IBA Group представи за конкурса решение, което автоматизира процеса на управление на цените за ритейлър на мебели. Решението позволи на клиента да превърне трудоемките операции, податливи на човешки грешки, в ефективен автоматизиран процес.

Наградата „IT Europa Channel Awards“ е създадена, за да отличи и награди най-добрите британски и европейски компании в областта на информационните технологии и телекомуникациите. Карл Фридман, новият редактор на изданието „IT Europa“, отбеляза: „Тази година видяхме рекорден брой заявления, но освен количеството, тяхното качество е обнадежващ показател за текущата сила на индустрията“. Организаторите ще обявят победителите във всяка категория на гала вечерята „IT Europa Channel Awards“ в Лондон на 19 май 2022 година.

Пълен списък на финалистите

За наградата „IT Europa Channel Awards“

Наградата „IT Europa Channel Awards“, известна преди като „European IT & Software Excellence Awards“, присъжда се за постижения в разработването на софтуер за европейските доставчици на решения в областта на ИТ и телекомуникациите и е водещ общоевропейски конкурс за независими доставчици на софтуер, доставчици на решения и системни интегратори, както и техните партньори-доставчици и дистрибутори.

Тази година конкурсът се провежда за 13-ти път. Наградите за 2022 година са разделени на следните четири групи:

  • доставчици на решения: за доставчици на управлявани услуги (MSP), дистрибутори с добавена стойност (VAR) и интегратори; оценяват се разработените от тях решения;
  • доставчици: за тези доставчици, дистрибутори и доставчици на услуги, които се стремят да подкрепят своите партньори в постигането на високи стандарти;
  • разработчици и ISV: за разработчици на приложения и независими доставчици на софтуер (ISV); оценяват се иновативни решения, създадени през цялата година;
  • култура и устойчивост: за фирми, които демонстрират изключителни лидерски качества; оценяват се инициативите в областта на управление на взаимоотношенията с клиенти (CRM), корпоративната социална отговорност (CSR), развитие на таланти, както и и разнообразие и интеграция (нова посока за 2022 година).

Участие на IBA Group в конкурса „IT Europa Channel Awards“

IBA Group е участник на „IT Europa Channel Awards“ (European IT & Software Excellence Awards) от 2008 година. По-долу е списък с наградите на компанията за цялата история на конкурса.

2020-2021: Решение на годината на ниво предприятие (локално/хибридно корпоративно решение) – (Enterprise (On-Prem/Hybrid) Solution of the Year)

2019: Решение на годината за големи данни, интернет на нещата или анализи (Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year)

2018: Иновативно софтуерно решение на годината (Software Innovation Solution of the Year)

2017: Решение на годината за управление на информация и документи (Information & Document Management Solution of the Year)

2015: Вертикално решение на годината (Vertical Solution of the Year)

2014: Решение на годината за управление на ресурсите на предприятията и веригата на доставки (ERP/Supply Chain Management Solution of the Year)

2012: Решение на годината за бази данни (Database Solution of the Year)

2011: Решение на годината за управление на отношенията (Relationship Management of the Year)

За изданието „IT Europa“

„IT Europa“ е водещото издание в областта на стратегическия бизнес анализ и новините на ИТ пазара в Европа.

В допълнение към новинарските си услуги, компанията създава и информационно-аналитични доклади и организира събития в IT индустрията и телекомуникациите.

Повече информация за изданието можете да намерите тук: www.iteuropa.com

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria