IBA Group е в класацията на The 2021 Global Outsourcing 100

25 Февруари, 2021 

На 17 февруари Международната асоциация на аутсорсинг професионалистите (IAOP®) публикува рейтинга The 2021 Global Outsourcing 100® в рамките на Световната аутсорсинг среща, която тази година се проведе във виртуален формат. За девета поредна година IBA Group е в топ 100 на доставчиците на аутсорсинг услуги The Global Outsourcing 100 в групата «Лидери».

Майкъл Форбс (Michael Forbes), управляващ  директор на IAOP: «Честито! За мен е удоволствие да ви съобщя от името на IAOP® и журито на конкурса, че вашата компания е включена в групата «Лидери» на рейтинга The 2021 Global Outsourcing 100®, съставен от IAOP. Рейтингът се публикува ежегодно в специално приложение към списание FORTUNE.

Вашето участие демонстрира стремеж към върхови постижения, което е отличителен белег на лидерите в аутсорсинг индустрията. Високо оценявам усилията на вашата компания за документиране на вашите постижения и още веднъж поздравления за успеха ви. С най-добри пожелания към IBA Group».

Деби Хамил (Debi Hamill), изпълнителен директор на IAOP: «За компаниите, които използват аутсорсинг услуги, изборът на правилните доставчици става все по-важен. Включването в рейтинга The Global Outsourcing 100® е сериозно признание за постиженията на компанията. Предвид жестоката конкуренция на световния пазар, IBA Group трябва да се гордее с успеха си в тази област».

The 2021 Global Outsourcing 100® класира най-добрите доставчици на аутсорсинг услуги в света. Решенията се взимат съгласно строга методология за точкуване. Тази система включва оценка от независима комисия от клиенти-членове на IAOP, които имат богат опит в избора на доставчици на услуги за своите организации.

Миналата година, през 2020 г., IAOP определи компанията IBA Group като рейтинг Super Stars, като я отбеляза във всички възможни категории:

  • All Star – присъствие във всички категории
  • Customer References – отзиви на клиенти
  • Awards & Certifications – награди и сертификати
  • Programs for Innovation – програми за иновации
  • Programs for Corporate Social Responsibility – програми за КСО (корпоративна социална отговорност)

През 2019 г. IBA Group влиза в рейтинга Best of The Global Outsourcing 100, съставен в чест на десетата годишнина на The Global Outsourcing 100®. Списъкът включва компании, които са лидери в списъка на The Global Outsourcing 100® от 10 години. IBA Group е призната в групата «Лидери» в категориите «Отзиви на клиенти», «Иновации», «Корпоративна социална отговорност» и «Устойчиво съвършенство».

Рейтингът Global Outsourcing 100 и неговите категории са важен инструмент за компании, които търсят нови партньорства сред лидерите в бранша. Рейтингът включва компании, независимо от географско им местоположение или сферата на дейност. Гамата от услуги, предоставяни от компании, включва не само информационни технологии и бизнес процеси, но и услуги по поддръжка на обекти, управление на недвижими имоти и основни активи, производство и логистика.

Членството в IAOP не се изисква, за да кандидатствате за включване в класацията, то също не се взема предвид при съставянето на окончателния рейтингов списък.

За да разшири спектъра на представителите на индустрията, рейтингът The Global Outsourcing 100 е разделен на три групи. Групата «Лидери» се състои от прочути световни компании, докато по-малките фирми, които са показали бързи темпове на растеж с по-малко от 50 милиона долара годишни приходи и по-малко от 5000 служители, са включени в групата «Изгряващи звезди».

Групата «Консултанти» се формира независимо от големината на компанията. Така първоначално участващите компании се делят на «Лидери», «Изгряващи звезди» и «Консултанти». След това те се оценяват според четири съдийски категории. Окончателният списък се състои от компаниите с най-много точки, независимо от вида.

При съставянето на рейтинга за 2021 г. оценката се прави в следните категории:

  • Customer References – препоръки на клиенти
  • Awards & Certifications – награди и сертификати
  • Programs for Innovation – програми за иновации
  • Corporate Social Responsibility – корпоративна социална отговорност

Общите точки от гореизброените области определят включването в списъка. Всички включени в списъка компании демонстрират висок статус; «звезди» се присъждат на всички компании, които се отличават в една или повече съдийски категории.

За ассоциацията IAOP

Международната асоциация на аутсорсинг професионалистите (IAOP®) обединява повече от 120 хиляди членове, включително асоциирани. IAOP защитава интересите на аутсорсинг индустрията, помага на компаниите из целия свят да развиват аутсорсинг, увеличават ROI (показател за възвръщаемост на инвестициите) и разширяват възможностите за бизнес аутсорсинг.

Пълен списък на рейтинга GO100 и информация за рейтинга

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria