IBA Group е победител в конкурса „ITE Awards 2020-2021“

26 Октомври, 2021 

На 19 октомври 2021 година европейското ИТ издание „IT Europa“ обяви победителите в конкурса „European IT & Software Excellence Awards 2020-2021“. IBA Group спечели в категорията:

  • Най-добро решение на годината на ниво предприятие (локално/хибридно корпоративно решение) – Enterprise (On-Prem/Hybrid) Solution of the Year

Награждаването се проведе на живо след година и половина пауза. Според организаторите, „конкурсът представя решения, които са еталон за майсторство. Това събитие ще бъде запомнено от всички: от участници в конкурса в категории, детайлно описващи решения за дистанционна работа и доставчици на решения до разработчици на приложения, независими доставчици на софтуер (ISV) и доставчици на продукти/услуги (suppliers)“.

Финалистите в категорията „Enterprise (on-premises/hybrid) Solution“ бяха определени още през 2020 година, но обявяването на победителите беше отложено поради пандемията от COVID-19. И ето, най-сетне се случи: IBA Group е победител в конкурса с решението SAP S/4HANA  за автоматизиране на бизнес процесите в Грузинските железници АД.

В отзива си за проекта ръководството на Грузинската железница високо оцени професионализма на служителите на IBA и фокусирането им върху максималния резултат, който стана възможен благодарение на опита на екипа и желанието им да отговорят на нуждите на клиента.

Сергей ЛевтеевПредседател на борда на IBA Group

Разработването и внедряването на софтуерни решения е това, което правим всеки ден. Стремим се да направим живота на нашите клиенти по-лесен и комфортен и изпитваме голямо удовлетворение, ако са доволни от нашата работа. А когато решението е признато от авторитетно международно жури, това ни вдъхновява още повече. Бих искал да благодаря на „IT Europa“ за наградата и на Грузинската железница за доверието и сътрудничеството. И, разбира се, ще използваме тази победа като трамплин за по-нататъшно развитие.

От историята на участието на IBA Group в конкурса

IBA Group е участник в конкурса „European IT & Software Excellence Awards“ от 2008 година.

По-долу е даден списък на наградите на компанията през цялата история на конкурса.

2020-2021: Решение на годината на ниво предприятие (локално/хибридно корпоративно решение) – Enterprise (On-Prem/Hybrid) Solution of the Year

2019: Решение на годината за големи данни, интернет на нещата или анализи (Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year)

2018: Иновативно софтуерно решение на годината (Software Innovation Solution of the Year)

2017: Решение на годината за управление на информация и документи (Information & Document Management Solution of the Year)

2015: Вертикално решение на годината (Vertical Solution of the Year)

2014: Решение на годината за управление на ресурсите на предприятията и веригата на доставки (ERP/Supply Chain Management Solution of the Year)

2012: Решение на годината за бази данни (Database Solution of the Year)

2011: Решение на годината за управление на отношенията (Relationship Management of the Year)

За конкурса „European IT & Software Excellence Awards 2020-2021“

В конкурса взимат участие независими доставчици на софтуер, провайдъри на решения и системни интегратори, както и партьорите им — доставчици и дистрибутори.

Журито на конкурса „European IT & Software Excellence Awards“ присъжда награди за постижения в разработката на софтуер на европейски компании, които разработват решения в областта на информационните технологии и телекомуникациите.

Тази година конкурсът се провежда за 13-ти път или по-скоро за 12-ти път, тъй като съчетава 2020 и 2021 година. Организаторите разшириха списъка с категории, като добавиха категорията „Решения за отдалечена работа“.

Вижте списъка с победителите

За изданието «IT Europa»

„IT Europa“ е водещото издание в областта на стратегическото бизнес разузнаване и новини на европейския ИТ пазар.

В допълнение към новинарските си услуги, компанията също така създава информационни и аналитични доклади и организира събития в IT индустрията и телекомуникациите.

По-подробна информация за изданието можете да получите тук: www.iteuropa.com