IBA Group влезе в краткия списък на конкурса „ITE Awards 2020-2021“

29 Септември, 2021 

На 22 септември европейското ИТ издание „IT Europa“ обяви финалистите на „European IT & Software Excellence Awards 2020-2021“.

IBA Group стана финалист в две категории:

  • Най-добро иновативно управление при кризи, категория „Решения за отдалечена работа“ (Innovative Crisis Management, Remote Working Solution Category)
  • Най-добро локално/хибридно корпоративно решение, категория „Доставчици на решения“ (Enterprise (On-Prem/Hybrid) Solution, Solution Provider Category)

 

 

Миналата година IBA Group влезе във финала на конкурса с решение SAP S/4HANA за автоматизация на бизнес процеси в Грузинска железница АД. Обявяването на победителите беше отложено поради пандемията COVID-19. Организаторите на конкурса решиха тази година да съчетаят награждаването на финалистите за 2020 и 2021 година.

Тази година финалистът на конкурса стана заявката на IBA Group, включваща набор от дейности за управление на компания в условията на пандемия, чийто централен инструмент е хибридна облачна платформа ICDC с отворен изходен код.

IBA Group е участник в конкурса «European IT & Software Excellence Awards» от 2008 година.

Списък на наградите на компанията през цялата история на конкурса

2019: Решение на годината за големи данни, интернет на нещата или анализи (Big Data, IoT or Analytics Solution of the Year)

2018: Иновативно софтуерно решение на годината (Software Innovation Solution of the Year)

2017: Решение на годината за управление на информация и документи (Information & Document Management Solution of the Year)

2015: Вертикално решение на годината (Vertical Solution of the Year)

2014: Решение на годината за управление на ресурсите на предприятията и веригата на доставки (ERP/Supply Chain Management Solution of the Year)

2012: Решение на годината за бази данни (Database Solution of the Year)

2011: Решение на годината за управление на отношенията (Relationship Management of the Year)

За конкурса „European IT & Software Excellence Awards 2020-2021“

В конкурса взимат участие независими доставчици на софтуер, провайдъри на решения и системни интегратори, както и партьорите им — доставчици и дистрибутори.

Журито на конкурса „European IT & Software Excellence Awards“ присъжда награди за постижения в разработката на софтуер на европейски компании, които разработват решения в областта на информационните технологии и телекомуникациите.

Тази година конкурсът се провежда за 13-и път. Организаторите разшириха списъка с категории, като добавиха категорията „Решения за отдалечена работа“, в която журито ще избере най-добрите инструменти за съвместно дистанционно сътрудничество и управление на задачи.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени на церемонията по награждаването „European IT & Software Excellence Awards“, която ще се проведе в Лондон на 19 октомври 2021 година.

Вижте списъка с финалистите

За изданието „IT Europa“

«IT Europa» е водещото издание в областта на стратегическия бизнес анализ и новини на ИТ пазара в Европа.

В допълнение към новинарските си услуги, компанията също така създава информационни и аналитични доклади и организира събития в IT индустрията и телекомуникациите. По-подробна информация за изданието можете да получите тук: www.iteuropa.com