SAP сертифицира решението от IBA Group за прехода към SAP S/4HANA

 

Решенията на IBA, които са предназначени за прехода към  SAP S/4HANA, са получили сертификат SAP. Предложенията са получили статут Qualified Partner-Packaged Solution. Това означава, че пакетът от решения на IBA Conversion Pack се препоръчва за успешна миграция към новата платформа. Преди това Group завърши повече от пет проекта за миграция към SAP S/4HANA за средни и големи компании в нефтогазовата, производствената и железопътната индустрия.

IBA Conversion Pack for SAP S/4HANA — пакети от решения с фиксирана цена за миграция към новата система. Има четири варианта за прехода: тестово конвертиране Sandbox Conversion,  конвертиране на системата «до ключ» Full system conversion,  проверка на кода Code Remediation Only и техническа оценка на проекта за миграция.

“Всеки клиент има различна ERP система: размер на базата данни, подобрения, модули. За да конвертирате успешно в SAP S/4HANA, не е достатъчно да използвате само инструменти за автоматично конвертиране на SAP системи ERP 6.0. Само специалисти с опит в внедряването на SAP решения могат да активират иновации S/4HANA”, — коментира Игор Бордак, ръководител на SAP GDC в IBA Group.

При миграцията към SAP S/4HANA трябва да се има предвид, че обемът на данните в света нараства всяка година: колкото повече информация и подобрения в системата, толкова по-скъп е проектът за миграция. Освен това когато доставчикът спре да поддържа SAP ERP,  ще има много по-малко специалисти, способни да направят миграция към новата система.

Как да изчислим цената на пакета на IBA Conversion Pack for SAP S/4HANA

За да се изчисли цената на всеки пакет, трябва да се вземат под внимание:

  • брой балансови единици,
  • брой собствени разработки,
  • размер на продуктивната база данни,
  • брой години в промишлена експлоатация,
  • състояния на активиране на функционалността на Бизнес партньори, Материална книга, Главна книга.

IBA Group предоставя център за данни IBA за временния ландшафт на конвертиране в SAP S/4HANA. Допълнително може да си поръчате активиране на приложения Fiori.

Повече по темата: