IBA Group откри нов офис в Грузия

16 Март, 2022 

IBA Group отваря представителство в нов регион. Още един офис на компанията заработи в столицата на Грузия — град Тбилиси. Грузия стана 13-та държава в света, където компанията има постоянно представителство.

Откриването на офис в Грузия е свързано с необходимостта на компанията да бъде по-близо до клиентите и възможността за получаване на нови поръчки както в Закавказието, така и по света. Новият ни офис ще се съсредоточи върху работата както с местни, така и с международни клиенти, изпълнението на SAP проекти, разработката на софтуер по поръчка и облачни решения.

Откриването на новия офис на IBA Group в Тбилиси е последователна стъпка в реализирането на нашата концепция: ние се стремим да бъдем по-близо до клиента. IBA Group вече от няколко години работи в Грузия. Сред клиентите са Грузински железници, Tegeta Motors, Теласи и други. Планираме не само да укрепим позициите си на пазара на страната, но и да разширим географията на проектите.

Инга Прангишвилидиректорът на представителството

Разширяването на присъствието на IBA Group в Грузия ще позволи на страната да увеличи експортния потенциал на цифровите услуги. В същото време местните специалисти, благодарение на работата с усъвършенствани ИТ технологии по международни проекти, ще могат да развиват своя опит в разработката.

Ще припомним, че миналата година IBA Group проведе в Грузия събитие за дигитална трансформация на бизнеса, където представи най-добрите разработки на компанията и истории за успех на клиентите.

IBA Group отваря офиси през цялата история на компанията. Така през февруари 2022 година се появи нов офис в Хърватия. Той е специализиран в SAP проекти и разработка на софтуер по поръчка. През 2021 година в Казахстан беше открит центърът за разработка на IBA Astana Dev, който веднага стана резидент на технопарка Astana Hub. 

Контакти IBA GROUP

    Yes
    YesДекларацията за поверителностПолитиката за cookies
    IBA Bulgaria