IBA Group открива офис в батийските страни

14 Април, 2022 

IBA Group продължава да разширява присъствието си в света. През април компанията откри нов офис в балтийските страни. Той се намира в столицата и най-големия град на Литва — Вилнюс.

Литва е 14-та държава в света, където IBA Group има представителство. Новият офис се намира в модерния бизнес район на Вилнюс, разположен близо до центъра на града. Центърът за разработка в Литва ще се фокусира върху разработката на софтуер по поръчка за местни и международни клиенти.

IBA Lithuania ще продължи да укрепва модела на разпределено развитие на IBA Group, който в момента е съсредоточен основно върху територията на Централна и Източна Европа.

Разширяването на IBA Group в Литва се дължи на голямото търсене на ИТ услуги в балтийските държави, Централна и Югоизточна Европа в ключови индустрии за компанията: нефтена и газова, финансова и кредитната, телекомуникационна и енергийна. Стремим се да бъдем по-близо до нашите клиенти, за да сме в крак с техните нужди и да работим ефективно заедно за бързо постигане на високи резултати.

Олга Тушинскаядиректор на IBA Lithuania

През март IBA Group откри офис в Грузия. Той се фокусира върху работата с местни проекти, както и върху търсенето на нови клиенти в Закавказието и Централна Азия. Също през 2022 година беше открит офис в Хърватия, а през есента на 2021 година — център за разработка на IBA Astana Dev в Казахстан.